Productes

lloguer

 

La caseta de l’arbre segueix treballant per oferir nous serveis a les famílies i millorar entre tots l’aprofitament dels recursos i l’optimització de l’ús que fem dels nostres diners.

En aquesta ocasió iniciem un nou projecte que, si dóna bon resultat i té bona rebuda entre vosaltres esperem poder anar ampliant a poc a poc a nous productes. Es tracta del lloguer de portanadons.

Com que hi ha alguns articles que no podem netejar a la botiga (portanadons i fundes del cotxet) aconsellem que truqueu al 977 07 99 25 o envieu un e-mail ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) per reservar l’article que voleu llogar. Així nosaltres us el tindrem a punt i vosaltres us assegureu la seva disponibilitat pel dia que el necessiteu.

 

  • Cotxet ecològic. Clica aquí per veure el cotxet en modalitat de lloguer.

Cotxet ecològicOferim el cotxet varius de Naturkind en lloguer. L’objectiu és deixar-lo provar a la gent que dubta sobre la seva compra i oferir el servei als que arriben a Reus amb transport públic i necessiten un cotxet per moure’s per la ciutat. En aquest cas el lloguer pot ser per 1 o 7 dies prorrogables i caldrà deixar en dipòsit 50€ (si es lloga per un dia) o 100€ (si es lloga per 7 dies) que es retornaran quan s’entregui el cotxet a la botiga.

 

 

 

 

 

  • Joguines. Clica aquí per veure les joguines en modalitat de lloguer.

En un moment enCasa ecològica què els nens tenen de tot i més, ens sembla enriquidor poder oferir productes de qualitat a preus assequibles amb l’objectiu d’apropar els infants a joguines ecològiques i de matèries renovables i educar-los en la cultura del lloguer millor que en la del consumisme.

Amb aquesta idea hem seleccionat uns quants productes de la botiga que ens semblen interessants i que tenen un preu de venta més o menys elevat per oferir-los a un preu del 2% del seu PVP per dia. El lloguer l’oferim per un mínim de 7 dies i es paga a l’agafar la joguina. En el moment de la devolució La caseta de l’arbre comprovarà visualment que hi ha totes les peces i que res està malmès per després netejar i desinfectar l’article i tornar-lo a posar en lloguer. Si el producte està malmès el llogater haurà de pagar l’import total del PVP.

En cas que passats 7 dies la família es vulgui quedar amb la joguina pot pagar la diferència del preu de lloguer fins al PVP i quedar-se la que ja té a casa o pot encomanar-ne una de nova (en aquest cas se li cobrarà l’import total del preu de venta normal).

 

  • Portanadons. Clica aquí per veure els portanadons en modalitat de lloguer.

ManducaPel que fa als portanadons el sistema serà el mateix i pretén cobrir necessitats puntuals com ara un viatge, una excursió o simplement poder provar-lo en diferents ocasions abans de decidir-se a comprar-lo.  El lloguer mínim és de 7 dies prorrogables, i el pagament i la devolució es farà igual que amb les joquines.