Taller portanadons

La caseta de l'arbre ofereix un bon assessorament en l'ús dels diferents portanadons ergonòmics. Expliquem l'adequació dels diferents portanadons a cada cas concret i ensenyem a utilitzar-los de manera correcta.

Taller portanadons

Què és una instructora de portanadons?

Tot i que cada vegada portar el nadó a sobre és la forma més natural de criar un infant, molts pares no en coneixen els beneficis. Existeixen varis tipus de portanadons (fulards, bandoleres, pouches, mei tais, motxilles ergonòmiques i motxilles convencionals) de diferents fabricants al mercat. Tanta varietat confon als pares.

Taller portanadons

 

 

Les instructores fem entendre les necessitats d'un nadó recent nascut i la base del seu desenvolupament físic. A més, ajudem als pares a trobar el portanadons adequat a la situació familiar i practicar la manera de col·locar-se'l amb el seu nadó.

 

Aquest taller va dirigit tant a particulars com a associacions de mares/pares, grups de preparació al part, grups de lactància...

El preu del taller és negociable. Però normalment demanem cobrar el desplaçament (segons la preferència de qui ens contracta) i la compra d'un portanadons (o 20€ si no es realitza cap compra). Per associacions, grups de preparació al part, grups de lactància... és gratuït.